POZNATOM BARSKOM ZUBARU NIJE BILO DOZVOLJENO DA UĐE NA MEČ MORNAR-ZVEZDA

Pavićević se izvinio, Kalinić prihvatio

"Pitao sam obezbeđenje zašto ga nisu pustili, oni su mi rekli da im je naređeno da ne puštaju nikog sa protivničkim obilježjima", poručio je Pavićević
28630 pregleda 33 komentar(a)
Pavićević, Foto: Filip Roganović
Pavićević, Foto: Filip Roganović

Trener Košarkaškog kluba Mornar iz Bara Mihailo Pavićević izvinio se poznatom barskom zubaru i nekadašnjem odborniku u Skupštini opštine Bar Srđanu Kaliniću kome sinoć nije bilo dozvoljeno da uđe na utakmicu Mornar - Crvena zvezda.

Kalinić je sinoć na društvenoj mreži Facebook napisao da je nosio dva šala - jedan Mornara i jedan Zvezde, da ima sezonsku kartu, ali da mu je obezbjeđenje pokazalo da ne može da uđe.

"Prvo želim da se javno izvinim doktoru i mom prijatelju Srđanu Kaliniću. Ja sam upravo ulazio u salu kad me Srđan pitao zašto ne može da uđe sa Zvezdinim šalom, ja sam mu odgovorio da pojma nemam, žurio sam na sastanak sa ekipom", naveo je Pavićević na u prepisci sa Kalinićem na Facebooku. 

Srđan Kalinić
Srđan Kalinić(Foto: Privatna arhiva)

Trener Mornara je dodao da kada je shvatio šta ga je Kalinić pitao, odmah se vratio do ulaza da bi intervenisao. 

"Pitao sam obezbeđenje zašto ga nisu pustili, oni su mi rekli da im je naređeno da ne puštaju nikog sa protivničkim obilježjima. Zatim sam bratu Đoku rekao šta se dogodilo i da pozove Srđana da se vrati u salu, ali se Srđan na Đokov poziv nije javljao na telefon. Ovo je jedina prava istina i još jedanput mi je mnogo žao što je došlo do ovog nemilog događaja", poručio je Pavićević.

 Kalinić je potvrdio da je bilo tako i prihvatio izvinjenje.