Glomazić: Pokazali smo našu najbolju igru

Sutjeska nije imala prava na grešku u Širokom Brijegu protiv favorizovanog domaćina
1593 pregleda 3 komentar(a)
Zoran Glomazić
Zoran Glomazić

Sutjeska je imala težak zadatak, ali je ipak uspjela da slavi u Širokom Brijegu 80:78, u direktnom duelu u borbi za plej-of ABA2 lige. Na krilima pobjede u neosvojivoj "Pecari", Nikšićanima predstoji lakši posao u poslednjem kolu pred svojom publikom protiv Dinamika.

"Prije svega, želim čestitati svojim igračima koji su imali veliko srce i energiju. Teško je dobiti Široki, jedan veliki klub na njegovom parketu. Utakmica je značila mnogo i njima i nama. Međutim, pokazali smo najbolju našu igru. Iskoristili smo njihove greške, držali prednost. Široki se, međutim nije predavao nijednog trenutka. U završnici smo imali više sreće, više strpljenja i zasluženo smo pobijedili. Širokom želim uspjeh u pslednejm kolu i želio bih da i mi i oni budemo u plej-ofu", kazao je trener Sutjeske Zoran Glomazić.

Široki u poslednjem kolu mora slaviti u Splitu da bi došao do plej-ofa.

"Čestitam igračima Sutjeske. Kada bi uspjeli sustići vezali bismo po dvije greške, i generalno smatram d aje presudilo njihovo miskustvo u spoljnjoj liniji, ali i jedna sjajna epizoda Lalovića. Tokom ciejle utakmice smo pokušavali da se prilagodimo, i kada smo shvatili d amožemo igrali smo bolje. Ipak, imali smo problema s apovredama plejmejkera, a kad aje trebalo Knežević je u Suutjesci preuzimao odgovornost i postizao je teške poene. Sutjeska je znalački iskoristila sve naše probleme - naglasio je Hrvoje Vlašić, trener Širokog.

Bonus video: