Ko ide iz Budućnosti? Šehović produžio ugovor, Barovića čeka mjesto

Sa Danilom Nikolićem i Petrom Popovićem su revidirani ugovori koji su im trajali do 2022. godine, a danas bi trebalo da se riješi sudbina Zorana Nikolića, kojem aktuelni sporazum ističe ovog ljeta

6552 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Dok je čekala odluke Evrolige i ABA lige, uprava KK Budućnost Voli je rješavala pitanje sastava ekipe za narednu sezonu.

Nove ugovore su još ranije potpisali Nikola Ivanović, Aleksa Ilić i Džastin Kobs, a sada je saradnju produžio i Suad Šehović. Kapitenu će to biti osma sezona u podgoričkom klubu, a u ovoj koja je juče i zvanično prekinuta je imao neobične brojke - u ABA ligi sjajno gađao trojke, pogodio 35 puta iz 74 pokušaja (47,3 odsto), a za dva je šutirao samo pet puta!

Sa Danilom Nikolićem i Petrom Popovićem su revidirani ugovori koji su im trajali do 2022. godine, a danas bi trebalo da se riješi sudbina Zorana Nikolića, kojem aktuelni sporazum ističe ovog ljeta.

U Budućnosti bi naredne sezone trebalo da bude i Filip Barović, ali samo ako se oporavi.

Stameni Nikšićanin je dva puta operisao koljeno desne noge, jer je poslije svega nekoliko treninga krajem januara opet pokidao ligamente. Iskusni centar za nekoliko dana ide na tromjesečni oporavak u Novi Sad, a predsjednik Budućnosti Dragan Bokan mu je obećao, ako bude mogao da nastavi da igra, da ga čeka mjesto...

Ostalo je da se riješi pitanje stranaca. Hasan Martin je blizu Olimpijakosa, odlaze i Šon Kilpatrik i Luka Božić, a moguće je da ostanu Skot Bamfort i Martinš Mejers.

Bonus video: