Gašić umjesto Glomazića

Svjestan sam da nas čeka mnogo posla, ali sam silno motivisan i ubijeđen da ćemo u predstojećem periodu navijačima u gradu pod Trebjesom priuštiti mnogo radosti i zadovoljstva - rekao je Gašić za KK Sutjeska Media

12710 pregleda 5 komentar(a)
Foto: KK Sutjeska
Foto: KK Sutjeska

Pomalo neočekivano, KK Sutjeska je dovela novog trenera.

Umjesto Zorana Glomazića, koji je vodio tim do 4. mjesta u ABA 2 ligi i skora 19:1 u Erste ligi, stigao je Velimir Gašić.

U pitanju je 56-godišnji stručnjak koji je bio asistent Željka Obradovića u sezoni 1991/1992, kada je Partizan postao prvak Evrope.

Kasnije je radio u Kikindi, Borcu iz Banjaluke, beogradskom Radničkom, tuzlanskoj Slobodi, Vojvodini i Metalcu, te bio pomoćnik u Partizanu i Dušku Vujoševiću.

Bez kluba je bio od kraja 2017, kada je završio drugi mandat u Slobodi.

- Poslije nekoliko razgovora sa ljudima iz uprave, stekao sam sliku o tome u kom pravcu klub želi dalje da se razvija, te da je prioritet razvoj mladih igrača, koji bi u bliskoj budućnosti trebalo da budu nosioci igre. Svjestan sam da nas čeka mnogo posla, ali sam silno motivisan i ubijeđen da ćemo u predstojećem periodu navijačima u gradu pod Trebjesom priuštiti mnogo radosti i zadovoljstva - rekao je Gašić za KK Sutjeska Media.

Bonus video: