BARANI DOBIli JOŠ JEDNO POJAČANJE

Zvanično: Keni Gejbrijel novi igrač Mornara

On igra napoziciji krlinog centra, a upravo je trener Barana, Mihailo Pavićević u intervjuu za list "Danas" prije nekoliko ana najavio da će klub pokušati da dovede igrača koji igra na toj poziciji.

10474 pregleda 51 reakcija 15 komentar(a)
Gebrijel, Foto: Twitter
Gebrijel, Foto: Twitter

Košarkaški klub Mornar dogovorio je saradnju sa Amerikancem, Kenijem Gejbrijelom, potvrđeno je iz kluba nakon što je informaciju objavila Nova.rs

"Novi član "Ponosa Bara" je Keni Gejbrijel (205cm, 31 godina), krilni centar sa bogatim evroligaškim iskustvom u dresu Panatinaikosa i Turk Telekoma kao i nacionalnim titulama u Grčkoj i Turskoj", napisali su iz kluba na Tviteru.

Upravo je trener Barana, Mihailo Pavićević u intervjuu za list "Danas" prije nekoliko dana najavio da će klub pokušati da dovede igrača koji igra na poziciji krilnog centra. Sada je jasno da je govorio o Gejbrijelu.

Gejbrijel je poslije studija na višoj školi Pariz i univerzitetu Oburn, profesionalnu karijeru gradio u nekoliko evropskih zemalja.

Najveći trag ostavio je u Karšijaki s kojom je bio šampion Turske, zatim u Panatinaikosu s kojim je uzeo dvije titule prvaka Grčke, i Turk Telekomu, dok je prošlu godinu proveo u Skajhoksima, filijali Atlante u Razvojnoj ligi.

Mornar je ranije doveo Marka Jeremića iz FMP-a, Aleksandra Lazića iz Primorske i Tejlora Smita iz Nantera.

Ponos Bara je produžio saradnju sa Derekom Nidamom, Džejkobom Pulenom, Ajzejom Vajthedom i Seadom Šehovićem, a važeće ugovore imaju Uroš Luković, Milko Bjelica, Nemanja Vranješ, Marko Mugoša, Vukota Pavić i Radoje Vujošević.

Povezani članci

18. Jul 2020.

Mornar igra FIBA Evropa kup?