Pavićević: Kroz šta smo sve prošli, moramo da budemo zadovoljni

Barani u ponedjeljak autobusom kreću na 1.150 kilometara dug put do Breše, gdje u srijedu igraju jedan od ključnih mečeva u Evrokupu

5924 pregleda 3 komentar(a)
Foto: KK Mornar/Media Pro
Foto: KK Mornar/Media Pro

Mornar je rutinski savladao Primorsku (87:66) i stigao do najboljeg starta u istoriji u ABA ligi, jer ima pet pobjeda i poraz.

- Nikad statistički bolji start nismo imali u ABA ligi, imamo pet pobjeda i poraz od Zvezde. Zadovoljan sam, ali nas u Evrokupu košta taj poraz od Ulma u Baru. Ali, kroz šta smo sve prošli i šta nas je snašlo sa pandemijom koronavirusa, moramo da budemo zadovoljni - rekao je Mihailo Pavićević.

Trener Mornara je naglasio da je meč sa timom iz Kopra došao u vrlo nezgodnom trenutku.

- Kuriozitet je da je prije Primorska došla u Bar nego mi, jer smo imali dug put iz Malage. Plašio sam se umora, a želio sam i da podijelim minutažu. Znamo svi da je Primorska imala finansijske probleme, da je sastavila tim koji je mogla po budžetu, ali ovi momci igraju jako pošteno. To su pokazali u prošlom kolu protiv Zvezde, evo i sada protiv nas, bili su 35 minuta u igri.

Barani u srijedu igraju jednu od ključnih utakmica u Evrokupu, jer gostuju Breši. Zanimljivo, na put dug 1.150 kilometara u ponedjeljak će krenuti autobusom?!

- Sve tri preostale utakmice su odlučujuće. Na taj daleki put idemo autobusom, biće izuzetno naporno. Bukirali smo karte iz Tirane za Milano, ali je avio-kompanija otkazala sve letove do daljnjeg. Ne smijemo da rizikujemo da nam se novi let otkaže, zato smo odlučili da idemo autobusom - istakao je Pavićević.

Bonus video: