PRAV A CRNOGORSKA LIGA

Sutjeska dobila šesti, Studentski centar peti meč

Sutjeska je kao gost savladala ekipu Pljevalja 107:55 i zabilježila šesti trijumf ove sezone

3287 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Druga.aba-liga.com
Foto: Druga.aba-liga.com

Košarkaši Sutjeske zadržali su maksimalan učinak i nakon sedmog kola Prve A crnogorske lige. Sutjeska je kao gost savladala ekipu Pljevalja 107:55 i zabilježila šesti trijumf ove sezone.

Nikšićki tim do pobjede vodili su Ismet Sejfić sa 21 i Andrej Vulević sa 17 poena. U pljevaljskoj ekipi najbolji je bio Miloš Jelovac sa 12 poena.

Bez poraza je i Ibar, koji je u Rožajama savladao Danilovgrad 87:73 i upisao četvrti trijumf u dosadašnjem dijelu takmičenja.

Lovćen je kao gost slavio protiv Zete 90:75, dok je Primorje u Igalu slavilo protiv Jedinstva 71:69.

Pobjede su juče ostvarili košarkaši Studentskog centra i Teoda. Studentski centar je u sali podgoričke Gimnazije savladao Ol stars 88:70 i upisao peti trijumf.

Najzaslužniji za nastavak serije pobjeda i maksimalan učinak i poslije sedmog kola bili su Marko Tejić sa 21 i Flečer Megi sa 19, dok je Vasilije Baćović meč završio sa 17 poena.

U ekipi Ol starsa, koja je bez pobjede i poslije šestog odigranog meča, najbolji je bio Aleksandar Bogojević sa 18, dok su po 14 poena ubacili Bojan Ratković i Bogdan Cebalović.

Ubjedljiv je bio i Teodo, koji je u Tivtu slavio protiv Podgorice 87:59 za treći trijumf ove sezone. Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Aleksandar Vučinović sa 22, dok je Petar Kusovac ubacio 19 koševa. U ekipi Podgorice, koja ima skor od četiri pobjede i tri poraza, dvocifreni su bili Marko Kovačević sa 13 i Vladimir Tomašević sa 11 poena.

Preporučujemo za Vas