Marinović: Mornar igra sjajno, bilo bi neralno da kažem da smo favoriti

Borac sjutra (17:00h) dočekuje Mornar u odloženom meču četvrtog kola ABA lige

2234 pregleda 0 komentar(a)
Marinović, Foto: BETAPHOTO
Marinović, Foto: BETAPHOTO

Trener košarkaša čačanskog Borca, Marko Marinović poručio je da njegovu ekipu očekuje težak meč sjutra protiv Mornara u odloženom meču četvrtog kola ABA lige.

Susret u Čačku počinje u 17 časova, a sudije su Luka Kardum, Tomislav Vovk i Denis Hadžić

"Očekuje nas utakmica protiv Mornara, tima koji je u odličnoj formi i koji igra sjajno ove sezone u ABA ligi. Moram da istaknem da je lakše i bolje po nas što se meč igra u Čačku. Međutim, da prijetim i da kažem da je Borac favorit u ovom duelu bilo bi nerealno. Mnogo je teško igrati u ovakvim uslovima, jer nije sigurno da li će neki meč biti odigran, ili pak ne. Nedostatak utakmica je stvarno veliki, kako ostalima, pa tako i nama. Ali vjerujem da ćemo meč protiv Mornara odigrati najbolje što u ovom momentu možemo“, poručio je Marinović.

Košarkaš Čačana, Nenad Nerandžić ulogu favorita prepušta Mornaru.

"Mornar je kvalitetna ekipa koja je zadržala većinu igrača iz prethodne godine. Takođe, igrali smo u pripremnom periodu protiv Barana, a takođe i prošle godine, tako da se odlično poznajemo. Uspeli smo tada da ih pobijedimo, što nam daje samopouzdanje, jer znamo kako treba igrati protiv Mornara. Naravno, ulogu favorita prepuštamo protivniku, ali bez obzira na to, vjerujem da imamo čemu da se nadamo“, rekao je Nerandžić.

Bonus video: