Pavićević: Rijetko se dobija Partizan u „Pioniru”

„Vjerovao sam u kvalitet i samopouzdanje koje je zaista strahovito napredovalo kod mojih igrača”, naglasio je iskusni stručnjak
5 komentar(a)
Mihailo Pavićević, Foto: Savo Prelević
Mihailo Pavićević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 23.12.2017. 18:46h

Trener Mornara Mihailo Pavićević je bio izuzetno zadovoljan nakon velike pobjede u Beogradu.

„U najavi utakmice sam rekao da dolazimo u Beograd da probamo da dobijemo Partizan. Nisam to rekao iz hira, nego sam znao da možemo da odigramo dobro i vjerujući u kvalitet i samopouzdanje koje je zaista strahovito napredovalo kod mojih igrača”, naglasio je iskusni stručnjak.

Barani su očajno počeli meč, ali su se u nastavku razgoropadili.

„U prvom poluvremenu nismo postojali, 15 minuta nismo znali ni u odbrani ni u napadu šta da radimo. Jedino dobro je bilo što je Partizan rano počeo da slavi i dozvolio nam je da dođemo na 13 razlike. Na poluvremenu sam rekao igračima da je razlika na semaforu jedino dobro za nas, jer je 13 razlike u košarci ništa. Izbacili smo ih iz ritma, oni su počeli da promašuju, a mi da pogađamo. Srećni smo, jer se rijetko dešava da dobijete Partizan u Pioniru”, zaključio je Pavićević.

U trećoj utakmici na klupi Partizana, Nenad Čanak je doživio drugi poraz, a na ta tri meča je njegov tim primio čak 293 poena.

„Izuzetno težak i bolan poraz. Malo je reći da je sramotno kada za tri četvrtine primiš 91 poen. Dešavaju nam se stvari koje ne priliče igračima Partizana. Na meni je najveća odgovornost, nisam iskontrolisao utakmicu. Nismo imali rješenja za Lukovića i opet nam se dešava da protivnik ima izuzetan procenat šuta za tri poena. To nije slučajno, nego je posljedica naše loše odbrane”, istakao je nasljednik Miroslava-Mute Nikolića.

Bonus video: