Mijović: Kontrolisali smo meč 30 minuta, a onda morali da se čupamo

Znao sam da će Borac, koji je imao mnogo više vremena da se osvježi i pripremi utakmicu, za nas da bude izuzetno nezgodan protivnik. Tako je bilo i u Podgorici, gdje smo utakmicu dobili u jednom posjedu, a tako je bilo i večeras - istakao je Petar Mijović

11814 pregleda 31 reakcija 8 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Trener Budućnost Volija Petar Mijović je bio srećan zbog dva boda osvojena na gostovanju Borcu.

"Na putovanju smo koje traje sedam dana, ovo nam je četvrta utakmica u devet dana. Znao sam da će Borac, koji je imao mnogo više vremena da se osvježi i pripremi utakmicu, za nas da bude izuzetno nezgodan protivnik. Tako je bilo i u Podgorici, gdje smo utakmicu dobili u jednom posjedu, a tako je bilo i večeras", istakao je Mijović.

Njegov tim je u 3. četvrtini u dva navrata imao plus 15, ali je u finišu dozvolio Borcu da dva puta izjednači.

"Nakon kontrole 30 minuta, na samom kraju smo se vadili. Uspjeli smo da se iščupamo, mojim momcima čestitam na izuzetno važnoj pobedi. Hvala direktoru Borca Marku Ivanoviću, jer smo imali sjajno gostoprimstvo. To nije ništa neočekivano. Marku Marinoviću i momcima iz Borca želim svu sreću i da nastave da igraju dobro. Pored četiri pobjede koje ima, veliki je značaj što se svi mi plašimo dolaska u Čačak. To znači da Borac igra dobro, da je tvrd orah svima. Želim im da tako nastave i da u Čačku savladaju još nekog favorita", naglasio je 38-godišnji stručnjak.

Povezani članci

23. Januar 2021.

Budućnost nakon drame pobijedila u Čačku

Marinović je dva puta ove sezone sa svojom ekipom srušio Partizan, a drugi put je izgubio triler od Budućnosti.

"Još jedan nesrećan poraz. Ponovo smo bili u situaciji da slavimo, ali smo greškama doveli Budućnost do pobjede. Budućnost je jedna od najboljih ekipa u ligi. Tražili smo šansu u činjenici da su odigrali dvije jake utakmice u prethodna tri-četiri dana. Igračima zamjeram što su se kasno probudili, i što ima nekih koji nisu bili na maksimumu. To je moja greška, jer to nisam uvidio od početka. Imali smo loš start, to je uzrok poraza. Poželio bih Budućnosti prije svega zdravlje, a onda i puno sreće u nastavku", istakao je Marinović.

Bonus video: