Šengelija i Džejms reagovali na navode o tuči, CSKA suspendovao Amerikanca

Džejms nije bio u sastavu na sinoćnjem meču protiv Albe

3398 pregleda 0 komentar(a)
Džejms, Foto: Twitter
Džejms, Foto: Twitter

Košarkaši CSKA, Tornike Šengelija i Majk Džejms demantovali su navode ruskih medija da se potukli na treningu.

Ruski "Sport ekspres" juče je objavio vijest o incidentu, kao i informaciju da je zbog toga Amerikanac na izlaznim vratima kluba.

"Tužno je čitati nešto o sebi što nije tačno. Nikada u životu se nisam potukao sa saigračem. I imam jedan prijateljski savjet - provjerite informacije, prije nego što saopštitie imena i povrijedite ljudima reputaciju", poručio je Toko Šengelija.

Nešto oštriji bio je Džejms.

„Sve ima svoje granice. Prestanite da objavljujete ​​ovakva sr**a. Uključite glavu: ne biste smjeli da dopustite da različiti mediji objavljuju bilo šta. Već sam vam rekao da ste svi idioti. Eurohoops, zašto uopšte širite ovakve informacije? Znam da sve objavljujete, ali neke stvari treba da bolje razumijete. Ili jednostavno koristite zdrav razum,“ poručio je Džejms.

Inače, moskovski klub saopštio je da je suspendovao Amerikanca zbog kršenja klupske discipline.

"Poslije meča sa Fenerbahčeom 22. januara u našoj svlačionici desio se incident u kojem je učestvovao Majk Džejms. Zbog toga je klub odlučio da ga suspenduje. Konačna odluka o njegovoj budućnosti u klubu biće donijeta narednih dana", saopštio je moskovski klub.

Džejms nije putovao na gostovanje Albi, a "armejci" su sinoć taj meč riješili u svoju korist - 71:68.

Bonus video: