Iskreno, zanimljivo i simpatično objašnjenje trenera Mornara: Bjelica? Možda sam zaboravio da ga ubacim

Do pobjede su Barani došli bez suspendovanog trenera Mihaila Pavićevića, koji je dobio kaznu zbog "nesportskog ponašanja i vrijeđanja sudija" na prethodnom meču protiv Crvene zvezde

12758 pregleda 5 komentar(a)
Zoran Peruničić, Foto: Mornar/Media Pro
Zoran Peruničić, Foto: Mornar/Media Pro

Košarkaši Mornara savladali su Borac 86:72 u meču ABA lige i prekinuli niz od tri poraza, zadržavši mjesto u vrhu tabele.

Do pobjede su Barani došli bez suspendovanog trenera Mihaila Pavićevića, koji je dobio kaznu zbog "nesportskog ponašanja i vrijeđanja sudija" na prethodnom meču protiv Crvene zvezde.

"Pavićević je napravio plan, mi smo ga sproveli i rezultat je došao. Imali smo malo problema u prvom dijelu, Džons nam je pravio probleme, ali smo bili napadački dobri. Imali smo dobre procente šuta, bilo je dosta otvorenih pozicija. Gordić je odlično dirigovao ekipom, Jeremić je bio raspoložen... Mi imamo širok izbor igrača, neka nam u svakom meču iskoče dvojica-trojica i mi ćemo uvijek da budemo u igri", kazao je pomoćni trener Zoran Peruničić.

Svi igrači Mornara koji su ulazili u igru upisali su se u strijelce, debitovao je Džoni Hamilton, a jedini koji je svih 40 minuta presjedio na klupi bio je Milko Bjelica.

Zanimljivo, pa i simpatično, objašnjenje imao je Peruničić.

"To sam i ja poslije primijetio, nije bilo nikakvog razloga, a možda sam i ja, iskreno, zaboravio da ga ubacim. Igrao je Hamilton, tek smo počeli da ga uigravamo, mislim da će biti ozbiljno pojačanje", kazao je Peruničić.

Bonus video: