"MOMAK JE NEVJEROVATAN"

Saigrači o Bogdanoviću: Sjajan igrač, samo nebo je granica

CBS je u temi o Bogdanu Bogdanoviću priredio izjave košarkaša i trenera Sakramenta o pridošlici u NBA ligi, a riječ o Bogdanoviću je dao i Boban Marjanović
0 komentar(a)
Bogdan Bogdanović, Foto: Beta-AP
Bogdan Bogdanović, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 20.12.2017. 13:06h

Centar Sakramento Kingsa Zek Rendolf govorio je za američke medije o srpskom beku Bogdanu Bogdanoviću, za koga je imao samo riječi hvale.

"Momak je nevjerovatan. Kada vidim kakve stvari radi...on ima mnogo samopouzdanja. Samo nebo je granica, vjerujem da može do Ol stara", rekao je Rendolf za CBS.

Bogdan Bogdanović je u redove Sakramenta stigao ljetos iz Fenerbahčea. Srpski igrač je dobio trogodišnji ugovor u vrijednosti od 36 miliona dolara, a na prvih 26 utakmica je zabilježio 10 poena prosječno.

CBS je u temi o Bogdanu Bogdanoviću priredio izjave košarkaša i trenera Sakramenta o pridošlici u NBA ligi, a riječ o Bogdanoviću je dao i Boban Marjanović.

"Svi znaju da je on sjajan igrač. To mogu da kažem jer ga poznajem i lično, sjajan čovek i osoba. Najvažnije je što imamo kompletan paket košarkaških veština i sjajnog momka van terena", rekao je centar Detroita Boban Marjanović.

"Mislim da ga često označavaju kao šutera, ali mi se čini da je on više plejmejker", rekao je trener Sakramenta Dejv Jerger početkom decembra.

Sličnog mišljenja je i košarkaš Kingsa Geret Templ.

"Bogdan je bio šuter, ali ja nijesam znao da ima sposobnosti plejmejkera, umijeće za pik end rol", kazao je Templ.

Preporučujemo za Vas