Milojević blista i smiruje euforiju: Naš cilj je da dajemo sve što možemo, pa da vidimo dokle ćemo stići

Budućnost Voli u četvrtfinalu Evrokupa

18731 pregleda 442 reakcija 12 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Budućnost Voli je u četvrtfinalu Evrokupa, trener Dejan Milojević vidno zadovoljan pobjedom nad Cedevitom Olimpijom 79:66 u posljednjem meču grupne faze.

I ponosan na ekipu...

"Kao što smo očekivali, bila je teška, fizički naporna utakmica, Uvijek su odlučujuće utakmice takve, nose opterećenje, nisu lijepe za gledanje... Mi smo mnogo toga promašili u prvom dijelu, imali smo makar 10 otvorenih šuteva, koje bismo pogodili na drugim utakmicama. Međutim, bili smo odbrani na vrhunskom nivou svih 40 minuta. Veoma sam zadovoljan kako smo reagovali nakon teškog početka, bili smo jaki mentalno. Pobijedili smo izuzetno jaku ekipu, koja je u velikoj formi. Cijenim sve što su moji igrači uradili danas, čestitam im na pobjedi, na energiji koji su uložili, ovo je veliki rezultat za moj tim", kazao je Milojević.

Budućnost u četvrtfinalu igra sa Monakom Zvezdana Mitrovića na dvije pobjede, u terminima od 23. do 31. marta.

"Naredna utakmica je Cibona u ABA ligi, ne gledam previše naprijed. Idemo korak po korak, dižemo formu. Neke stvari su nam se sklopile, mi to koristimo... Naš cilj je da dajemo sve od sebe, a gdje će nas to odvesti podvući ćemo na kraju sezone", rekao je Milojević.

Budućnost je večeras imala više raspoloženih igrača od Cedevite Olimpije...

"Dela Vale diže formu, bio je meč-viner, kao i protiv Igokee. Danilo Nikolić je zapalio iskru u drugom poluvremenu, nakon što se mučio u prvom poluvremenu, a njemu kada krene, zna se što može... Svi su, međutim, dali sve, ogroman doprinos, ovo je zajednička pobjeda", zaključio je Milojević.

Bonus video: