Milojević: Presudio je kvalitet, znali smo da će biti teško

Podgorički sastav je sredinom treće četvrtine imao 11 poena prednosti, na kraju slavio u neizvjesnoj završnici protiv motivisanog rivala

8617 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Cibona/Željko Baksaj
Foto: Cibona/Željko Baksaj

Opasno gostovanje u Zagrebu košarkaši Budućnost Volija su završili onako kako su željeli - pobjedom 76:72, 15. ove sezone u ABA ligi.

Podgorički sastav je sredinom treće četvrtine imao 11 poena prednosti, na kraju slavio u neizvjesnoj završnici protiv motivisanog rivala...

"Očekivao sam tešku utakmicu, jer vidim da Cibona radi dobar posao, da je moj prijatelj Vlado Jovanović postavio to kako treba i da pobjeda protiv Partizana u prošlom kolu nije bila slučajna. Veći dio meča smo kontrolisali, imali desetak razlike, a bukvalno tri minuta naše opuštenije igre, kada smo mislili da se rival predao, Cibona je iskoristila da preokrene. Dobila je energiju, pogodili su važne šuteve i uveli meč u egal. Na kraju je, ipak, presudio kvalitet, da su igrači koje imam ipak kvalitetniji. Vladu i Ciboni želim puno sreće i da ostvare svoje ciljeve", kazao je Dejan Milojević, trener Budućnost Volija.

"Plavi" već za tri dana gostuju Zadru.

Trener Cibone Vladimir Jovanović je kazao da je zadovoljan uprkos porazu.

"To što se ne smijem je samo zato što nismo pobijedili. Natjerali smo bolju i skuplju ekipu da jedna lopta odluči. Čestitam mojim igračima, za mene kao da su dobili utakmicu", rekao je Jovanović.

Bonus video: