Rid: Mi smo borci; Milojević: Ništa nije gotovo

U iscrpljujućoj utakmici njegov tim je slavio 77:76, za tri dana ima šansu da ovjeri plasman u polufinale, ali upozorenje je stiglo odmah nakon meča

22227 pregleda 513 reakcija 12 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Dejan Milojević nije upao u zamku euforije nakon pobjede Budućnost Volija nad Monakom u gostima u prvom meču četvrtfinala Evrokupa.

U iscrpljujućoj utakmici njegov tim je slavio 77:76, za tri dana ima šansu da ovjeri plasman u polufinale, ali upozorenje je stiglo odmah nakon meča.

"Pobijedili smo, ali nema lagodne situacije. Monako je veliki tim. Bila je ovo zahtjevna utakmica, fizički iscrpljujuća. Ništa nije gotovo", rekao je Milojević.

Duel u Monte Karlu protekao je u dominaciji Vilija Rida, koji je maksimalno iskoristio prednost u visini i snazi u odnosu na rivale...

"Mi smo borci, mi smo borben tim. Znali smo da imamo šanse ako ne budemo imali izgubljene lopte. Oni su počeli jako, mi smo im uzvratili, a u drugom poluvremenu igrali našu igru i pobijedili", kazao je Amerikanac.

"U prvom poluvremenu nismo ih dobro branili, igrali smo napamet u napadu. U nastavku smo bili stabilniji, a igrali smo muški svih 40 minuta. Svaka čast Džastinu na posljednjem šutu", rekao je Danilo Nikolić.

"Teška pobjeda, veoma važna. Igrali smo do kraja, konstantno smo bili iza njih. Pokazali smo da smo dobra grupa, svi smo bili jedni uz druge, a Džastin i Vili su nas nosili do pobjede", rekao je Zoran Nikolić.

Bonus video: