Nikola Ivanović: Zvezdo nas je zvao u Monako, posjetićemo ga na ljeto

"Način na koji sam napravio te lične greške, posebno posljednju u ofanzivnom skoku, mislim da govori sve o tome koliko sam bio racionalan u prvoj utakmici. Nakon meča smo se šalili da možda ne bismo pobijedili da sam ja ostao u igri", napisao je Ivanović

12648 pregleda 59 reakcija 1 komentar(a)
Mitrović i Ivanovć u reprezentaciji Crne Gore, Foto: FIBA
Mitrović i Ivanovć u reprezentaciji Crne Gore, Foto: FIBA

Plej Budućnost Volija Nikola Ivanović u blogu na sajtu Evrokupa napisao je da se zahvalio Džastinu Kobsu na poenima za pobjedu nad Monakom u prvom meču četvrtfinala Evrokupa.

"Rekao sam mu:'Čovječe, spasio si me“' Da smo izgubili taj meč, snosio bih veliku odgovornost za poraz", naveo je Ivanović.

Jedan od najboljih igrača Budućnosti zbog pet faulova nije bio na terenu u odlučujućim trenucima.

"Način na koji sam napravio te lične greške, posebno posljednju u ofanzivnom skoku, mislim da govori sve o tome koliko sam bio racionalan u prvoj utakmici. Nakon meča smo se šalili da možda ne bismo pobijedili da sam ja ostao u igri", napisao je Ivanović.

"Posljednja tri minuta bila su tako teška. tokom našeg posljednjeg napada sam se sakrio iza LED reklamnog panela. Bilo je napeto. Nije to samo činjenica da niste na terenu, već i saznanje da vam nije dozvoljeno ni da se vratite tamo i pomognete. Taj osjećaj je možda najgori", iskren je Ivanović.

Posebno poglavlje je posvetio Zvezdanu Mitroviću, treneru Monaka, sa kojim je sjajno sarađivao u reprezentaciji Crne Gore.

"Neki od nas proveli su dvije godine s njim, prošli smo zajedno dosta toga i on nas definitivno poznaje. I to se osjetilo u igri na prvom meču. Učinio je nekoliko stvari da bih se osjećao nelagodno na terenu i na kraju je uspio u tome. Ali, uvijek je lijepo vidjeti ga, ja ga najviše poštujem. Pomogao mi je u karijeri i uživam kad vidim da ima toliko uspjeha u Francuskoj. Ali, samo se nadam da ga više neću vidjeti u Monaku sljedeće nedjelje. Poslije prve utakmice, u šali nas je pozvao da ga ponovo posjetimo sljedeće nedjelje, ali rekli smo mu da ćemo propustiti poziv i da ćemo posjetiti Monako tokom turističke sezone", rekao je Ivanović.

Košarkaši Budućnost Volija u Ljubljani večeras od 18 sati igraju sa Monakom drugi meč četvrtfinala.

Bonus video: