Trajković: Misija ispunjena, pokazali smo da smo najbolji

"Došli smo do toga da naredne sezone prezentujemo Crnu Goru sa tri kluba u ABA ligi", istakao je trener "studenata"

4639 pregleda 7 komentar(a)
Foto: Druga.aba-liga.com
Foto: Druga.aba-liga.com

Studentski centar je uspio, plasirao se u ABA ligu preko Sparsa, a trener Nenad Trajković je bio jasan - misija je ispunjena.

"Pokazali smo da smo najbolji, kroz cijelu sezonu smo u svim balonima bili pravi. Zaslužujemo mjesto u ABA ligi. Nismo previše pričali o tome, ali imali smo četiri povrijeđena igraća. Na primjer, Marko Tejić je ovaj posljednji period igrao s povredom. Stisnuo je zube, danas imao osam skokova u napadu, doprinio mnogo ovom uspjehu", rekao je Trajković.

Elita čeka "studente".

"Čestitam svima - stručnom štabu, igračima, čestitam kompaniji Voli, našem sponzoru. Imala je misiju i viziju, a misija je da bude najbolja u regionu. Mi smo to morali da pratimo i došli smo do toga da naredne sezone prezentujemo Crnu Goru sa tri kluba u ABA ligi", istakao je Trajković.

Crnogorski stručnjak Miodrag Kadija, trener Sparsa, nije bio nezadovoljan nakon finala.

"Čestitam Studentskom centru na zasluženom trijumfu. Bio je dobar u svim "balonima" ove sezone, imao je samo jedan poraz. Mi smo bili borbeni, hrabri, a mnogo toga smo propustili sopstvenim greškama zbog pada koncentracije. To je, ipak, očekivano, takav je tempo, mi već sjutra idemo u Trebinje da igramo sa Leotarom. Ovo je sjajan, istorijski rezultat za nas i samo treba da nastavimo ovako i vjerujem da će iz ove ekipe izaći dosta kvalitetnih igrača", rekao je Kadija.

Njegovu ekipu čeka baraž za ABA ligu protiv Splita.

"Split je izuzetno jak, domaćin je prve utakmice koja se igra već u srijedu. Probaćemo da odigramo najbolje što možemo, ali i ovako smo napravili odličan rezultat u ABA2 ligi", poručio je Kadija.

Povezani članci

06. Maj 2021.

Studentski centar ide u ABA ligu

Bonus video: