Milojević: Bili smo nesebični i čvrsti; Pavićević: Živanović pokazao da na njega moramo da računamo

"Ubacili smo i mnogo otvorenih šuteva, Mornar nije uspio da nas iznenadi zonom. Sada se spremamo za naredne mečeve, koje želimo da pobijedimo", rekao je trener "plavih"

11776 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Košarkaši Budućnost Volija su poveli u finalnoj seriji plej-ofa protiv Mornara - bilo je 97:77, pa je trener Dejan Milojević bio zadovoljan:

"Zadovoljan sam pobjedom, imali smo pravi pristup od prvog momenta, bili čvrsti. Stavili smo do znanja protivniku da želimo titulu i zasluežno poveli 1:0", rekao je Milojević i dodao:

"Bili smo nesebični, igrali smo sa puno dodavanja i imali 13 asistencija na poluvremenu. Ubacili smo i mnogo otvorenih šuteva, Mornar nije uspio da nas iznenadi zonom. Sada se spremamo za naredne mečeve, koje želimo da pobijedimo".

Na drugoj strani, Barani su pružili koliko su mogli u ovom trenutku.

"Znao se pobjednik i prije meča. U ovakvom sastavu je teško suprotstaviti se jakoj Hudućnosti. Nemam šta da zamjerim igračima, oni koji su igrali su dali sve. Rezultat je realan, mogla je da bude i manja, ali i veća razlika na kraju. Najviše raduje što neki od mladih, večeras Balša Živanović, pokazali da moramo ozbiljno da računamo na njega. Za mladog igrača je bitno da igra protiv jakih, jer ne može svako ovakvom protivniku da da 17 poena", istakao je trener Mornara Mihailo Pavićević.

Povezani članci

10. Jun 2021.

Budućnost na plus 20 na startu finalne serije

Bonus video: