Vuković odgovorio grupi „Navijači Lovćena”: Pomogao sam ličnim vezama, onog ko je pisao saopštenje neka je sramota

„Pošto Glavni grad ne može finansirati sportske kolektive iz drugih opština, pokušao sam i, vjerujem, uspio zahvaljujući ličnim kontaktima, da obezbijedim najveći dio traženog novca za ‘Lovćen’. Tako izgleda moje ‘odlučivanje o sudbini’ KK ‘Lovćen’”, napisao je gradonačelnik Podgorice

19041 pregleda 32 reakcija 32 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Na Fejsbuk grupi „Navijači Lovćena” objavljen je tekst u kojem se kritikuje lokalna uprava, zato što je, navodno, gradonačelnik Cetinja Aleksandar Kašćelan uputio čelnike KK Lovćen da se za pomoć obrate gradonačelniku Podgorice i koordinatoru DPS-a za Prijestonicu, Ivanu Vukoviću.

Prvi čovjek Glavnog grada je reagovao nakon što je na portalu „Vijesti” prenijeto to saopštenje i pojasnio šta se dogodilo.

„Dobio sam informaciju da se na društvenim mrežama pojavio tekst (danas je objavljen na jednom broju portala) u kom se vrlo ružno, a potpuno neistinito, intepretira moj odnos prema KK ‘Lovćen’.

Istina je da sam, prije određenog vremena, zamoljen od jednog člana uprave da pokušam finansijski pomoći ovom klubu, važnom i za Cetinje i za Crnu Goru. Pošto Glavni grad ne može finansirati sportske kolektive iz drugih opština, pokušao sam i, vjerujem, uspio zahvaljujući ličnim kontaktima, da obezbijedim najveći dio traženog novca za ‘Lovćen’. Nakon toga, za iduću sedmicu zakazan je sastanak s upravom cetinjskog kluba.

Tako izgleda moje ‘odlučivanje o sudbini’ KK ‘Lovćen’.

Ne znam ko je, u ime ‘Navijača Lovćena’, pisao ovaj tekst.

Znam samo da bi me, da sam na njegovom mjestu, bilo sramota”, napisao je Vuković.

Bonus video: