Pešić u bolnici, otkazano okupljanje košarkaša Srbije

Pod patronatom 72-godišnjeg stručnjaka, koji je nedavno na klupi naslijedio Igora Kokoškova, trebalo je da trenira i košarkaš Podgorice Zoran Paunović, ali od toga neće biti ništa

4299 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Branislav Božić/Beta
Foto: Branislav Božić/Beta

Kontrolni treninzi košarkaške reprezentacije Srbije ipak neće biti održani 18. i 19. oktobra zbog zdravstvenih problema selektora Svetislava Pešića.

„Zdravstveno stanje selektora Pešića je stabilno, ali ima akutno zapaljenje grla koje zahtijeva da se što prije podvrgne bolničkom tretmanu. Zbog toga će već danas biti primljen u Klinički centar Srbije”, rekao je prof. dr Dragan Radovanović.

Novi direktor reprezentacije Srbije Dragan Tarlać je izrazio zahvalnost svim klubovima i igračima koji su se odazvali pozivu na kontrolne treninge.

„Želim da se u ime reprezentacije i kompletnog Košarkaškog saveza Srbije zahvalim svim igračima koji su se, uprkos zgusnutom takmičarskom rasporedu, odazvali pozivu na kontrolne treninge. Takođe, želio bih da iskažem i veliku zahvalnost upravama i trenerima klubova iz kojih reprezentativci dolaze na izvanrednoj saradnji i iskazanoj spremnosti na prilagođavanje profesionalnih obaveza potrebama nacionalnog tima”, naglasio je Tarlać.

Pod patronatom 72-godišnjeg stručnjaka, koji je nedavno na klupi naslijedio Igora Kokoškova, trebalo je da radi i košarkaš Podgorice Zoran Paunović, ali od toga neće biti ništa.

Bonus video: