admiralbet aba liga - 9. kolo

Obradović: Najbolja odbrana kada se odlučivalo, čestitke Budućnosti na svemu što je uradila u skraćenoj rotaciji

"Ovo je primjer kako trebaju da izgledaju naše utakmice, hvala navijačima, koji su u teškim trenucima ponijeli tim i učestvovali u ovoj, veoma važnoj pobjedi za nas", rekao je Obradović

13907 pregleda 6 komentar(a)
Željko Obradović na meču protiv Budućnosti, Foto: Partizan NIS/Dragana Stjepanović
Željko Obradović na meču protiv Budućnosti, Foto: Partizan NIS/Dragana Stjepanović

Željko Obradović, trener Partizana, bio je veoma zadovoljan nakon pobjede njegovog tima protiv Budućnost Volija u devetom kolu Admiralbet ABA lige (75:66), uz pohvale na račun rivala iz Podgorice.

"Igrali smo prvo poluvrijeme veoma dobro, imali pad u trećoj četvrtini, a odigrali najbolju odbranu u minutima koji su odlučili utakmicu. Doprinos svih igrača je bio veliki protiv odlične Budućnosti, koja je igrala veoma pametno. To je, kao što smo i znali, ekipa koja zna u svakom trenutku kako da reaguje, predvođena izvanrednim trenerom Aleksandrom Džikićem. Čestitam mu na svemu što su uradili do sada u skraćenoj rotaciji, mnogo su im falila dva igrača, Drobnjak, a posebno Rid", kazao je Obradović.

Posebno mu je, kaže, drago što je navijanje bilo "fantastično".

"Ovo je primjer kako trebaju da izgledaju naše utakmice, hvala navijačima, koji su u teškim trenucima ponijeli tim i učestvovali u ovoj, veoma važnoj pobjedi za nas", rekao je Obradović.