novi ugovor

Deset godina partnerstva: KSCG i M:tel produžili saradnju

Peković je kazao da su u Košarkaškom savezu izuzetno zadovoljni što će i u narednoj godini uz njih biti kompanija M:tel

1385 pregleda 2 komentar(a)
Foto: KSCG
Foto: KSCG

Košarkaški savez i kompanija M:tel potpisali su novi sponzorski ugovor i produžili saradnju koja traje od 2013. godine.

Ugovor o produžetku saradnje verifikovali su predsjednik Košarkaškog saveza Nikola Peković i izvršna direktorica M:tel-a Tatjana Mandić.

Saradnja je produžena za još godinu.

Peković je kazao da su u Košarkaškom savezu izuzetno zadovoljni što će i u narednoj godini uz njih biti kompanija M:tel.

"Mtel dugo pokazuje veliku društvenu odgovornost, tako što pomaže najboljima u crnogorskom sportu. Košarka je sportski brend Crne Gore, a naši košarkaši i košarkašice koji igraju u najjačim takmičenjima od NBA lige, Evrolige, najjačih nacionalnih i regionalne ABA lige, prepoznatljivi su svima na planeti", rekao je Peković na konferenciji za novinare.

On je podsjetio da su crnogorske reprezentacije godinama dio košarkaške elite.

"To najbolje pokazuje činjenica da su seniori 26. na svijetu, a 14. u Evropi. Košarkašice na Svjetskoj rang listi zauzimaju 20. mjesto na planeti, a 11. na našem, kontinentu", rekao je Peković.

Prema njegovim riječima, u vremenu kada rastu cijene svega sve teže je organizovatri pripreme i putovanja za osam nacionalnih košarkaških selekcija koja igraju prestižna evropska takmičenja.

"Finansijska sredstva su nam neophodna, pa će nam podrška kompanije M:tel biti važna da nastavimo da bilježimo dobre rezultate i donosimo radost navijačima. Vjerujemo da naša saradnja može samo rasti u godinama koje dolaze, jer je najboljima mjesto uz najbolje. Nadam se da ćemo i u budućnosti nastaviti da sa Mteleovim logom na dresovima promovišemo Crnu Goru fer igrom i velikim pobjedama", rekao je Peković.

Izvršna direktorica kompanije mtel Tatjana Mandić istakla je da je zadovoljkstvo biti već duži niz godina istinska podrška i prijatelj Košarkaškom savezu na putu do uspjeha.

"Potpisivanjem ugovora o sponzorstvu za 2022. kompanija M:tel ulazi u desetu godinu pružanja podrtške našim reprezentativcima i pokazuje da čtvrsto vjeruje u njihov uspjeh. Košarkaška reprezentacija sada ponovo kreće u nopvu misiju i svjesni smo da to nijue mali izazov, ali se nadamo da ćemo ovim doprinosom uz njihovu posvećenost ostvariti velike rezultate", rekla je Mandić.

Ona je poželjela svim košarkaškim selekcijama puno uspjeha i da na nekom narednom takmičenju crnogorsku javnost obraduju visokim plasmanom.