Pavićević: Mislim da smo precijenili rivala, čestitao sam igračima na drugom poluvremenu

"Kao da smo bili impresionirani. Svakako je pozitivno drugo poluvrijeme i čestitao sam igračima, dali su sve. Krivo nam je kada se ovako izgubi meč, ali na kraju nema za čime da se žali", rekao je Pavićević

8251 pregleda 2 komentar(a)
Foto: KK Mornar
Foto: KK Mornar

Mornar je upisao osmi poraz u regionalnom takmičenju, bolji je bio Partizan 66:64, ali trener Mihailo Pavićević nije imao mnogo toga da zamjeri svojoj ekipi.

Ipak, ima nešto što mu se nije dopalo.

"Uz sve poštovanje prema rivalu, mislim da smo ga precijenili. Kao da smo bili impresionirani. Svakako je pozitivno drugo poluvrijeme i čestitao sam igračima, dali su sve. Krivo nam je kada se ovako izgubi meč, ali na kraju nema za čime da se žali", rekao je Pavićević i dodao:

"Partizan je zaslužio pobjedu. Došao je sa jasnim ciljem kako da nas napadne, ali i izbaci iz napadačkog ritma. U prvom poluvremenu nas je kažnjavao i stekao prednost koja nije mala. Pokušao sam na odmoru da probudim igrače, da kažem da treba da cijenimo protivnika, ali sa određenom dozom respekta", kazao je Pavićević.

Nastavak je bio druga priča.

"Bili smo odlični u napadu u drugom dijelu, ali i veoma loši u napadu, u šutu... Držali smo se odbranom i bili u igri do finiša - imali smo šansu, neke kontranapade koje nismo realizovali", poručio je Pavićević.

Osvrnuo se i na dolazak Željka Obradovića u Bar.

"Utakmica je bila pravi događaj, sve je bilo u znaku dolaska Željka Obradovića. Kada dolaze ovakva imena, kao Leri Braun i Željko, to je jedan od najvećih trenutaka u "Topolici". Mi smo klub koji zna da cijeni vrijednosti. Tako će uvijek biti", zaključio je trener Mornara.

Bonus video: