Budućnost Bemax spremna za derbi sa Celjem

„Moramo biti oprezni svih 40 minuta. Posebnu pažnju moramo obratiti na Brazilku Ramonu, koja je nezgodna igračica, jer je visinom trojka, a načinom na koji igra četvorka. Atipična je, tako da vjerujem da će nam kao i prvom meču predstavljati najveći problem”, rekao je trener Vladan Radović

2628 pregleda 0 komentar(a)
Foto: ŽKK Budućnost Bemax
Foto: ŽKK Budućnost Bemax

Košarkašice Budućnost Bemaksa igraće sjutra u Podgorici protiv Celja utakmicu 6. kola Top 8 faze WABA lige.

Biće to duel ekipa koje u dosadašnjem dijelu takmičenja imaju isti skor - 10:1.

Celje je prvi međusobni duel, krajem januara, dobilo 75:67.

Trener Vladan Radović kazao je da očekuje zahtjevnu utakmicu, navodeći da je Celje ekipa koja svaku nepažnju ili prazan hod iskoristi.

„Moramo biti oprezni svih 40 minuta. Posebnu pažnju moramo obratiti na Brazilku Ramonu, koja je nezgodna igračica, jer je visinom trojka, a načinom na koji igra četvorka. Atipična je, tako da vjerujem da će nam kao i prvom meču predstavljati najveći problem”, rekao je Radović.

On je istakao da je podgorički tim, nakon četiri utakmice u sedam dana, imao period da dobro trenira i da se spremi za derbi.

„Mina Đorđević je bila sa reprezentacijom Srbije, ali sigurno da će biti u dobrom ritmu. Očekujem zanimljiv meč, jer su naše utakmice posljednjih godina uvijek pravi derbi”, rekao je Radović.

Utakmica u „Bemax areni” počeće u 18 sati.

Bonus video: