Tivćani će pokušati da iznenade favorita

0 komentar(a)
Zoran Glomazić, Foto: Druga.aba-liga.com
Zoran Glomazić, Foto: Druga.aba-liga.com
Ažurirano: 25.10.2017. 09:37h

Sutjeska nije uspjela u kvalifikacijama za Drugu ABA ligu da pobijedi Primorsku i izbori takmičenje u regionalnom takmičenju.

Teodo nije morao da igra kvalifikacije, a večeras (18 sati) će i Tivćani imati priliku da se odmjere protiv slovenačkog tima, koji ima ambicije da izbori plasman u elitu ovog takmičenja…

"U goste nam dolazi možda i najkvalitetnija ekipa Druge ABA lige. Nema sumnje da su favoriti u ovom meču. Međutim, mi se ne predajemo unaprijed. Moramo zaustaviti njihovu spoljnu liniju i ofanzivni skok. Očekujem dobru energiju mojih momaka i zanimljivu utakmicu na “Župi", ističe trener Teoda, Zoran Glomazić.

Teodo je u prva dva kola imao polovičan uspjeh, savladao je Rogašku, a izgubio od Dinamika. Primorska je upisala obje pobjede, protiv Dinamika i Borca.

"Odigrali smo dva dobra meča na startu lige i zabilježili polovičan uspjeh. Primorska je veoma kvalitetna ekipa i to je izazov za nas. Bez obzira što su oni nesumnjivi favoriti, mi ćemo braniti naš parket. Na "Župi" se ne osvajaju bodovi tako lako", kaže iskusni košarkaš Tivćana Nikola Vučurović.

Bonus video: