Radonjić zadovoljan: Ispunili smo cilj poslije dva meča, Partizan je večeras bio drugačiji

Treća utakmica u kojoj će Partizan biti domaćin, igra se u srijedu od 20.30

8281 pregleda 5 komentar(a)
Radonjić, Foto: Admiralbet ABA league / Dragana Stjepanović
Radonjić, Foto: Admiralbet ABA league / Dragana Stjepanović

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je ekipa ispunila cilj tako što je poslije prve dvije utakmice povela 2:0 protiv Partizana u finalu plej-ofa ABA lige.

"Partizan je bio večeras drugačiji nego u prvom meču. Bez obzira što smo imali vođstvo na startu, bilo je evidentno da će biti teška utakmica. Tokom meča smo imali određenih situacija u kojima smo mogli bolje da reagujemo i dobre stvari iz odbrane valorizujemo kroz pametniji napad. Ali nije to nimalo lako bilo protiv dobrog Partizana", rekao je Radonjić na konferenciji za novinare poslije utakmice.

Zvezda je u finalu plej-ofa ABA lige povela protiv Partizana 2:0, pošto je večeras pobijedila 85:81. U prve dvije utakmice crveno-bijeli su bili domaćini, a u narednom duelu Partizan će igrati pred svojim navijačima.

"Ušli smo u posljednju četvrtinu tako što nas je poslije nekog vremena Partizan stigao i prestigao, tu smo dobro reagovali, kad je bilo potrebno uspjeli smo da budemo nešto mirniji, nađemo dobra rješenja u napadu i dođemo do 2:0, što nam je bila želja", naveo je Radonjić.

Treća utakmica u kojoj će Partizan biti domaćin, igra se u srijedu od 20.30.

"Potpuno smo svjesni da će navijači Partizana dati veliku podršku svom timu da nas savlada. Nijesam vidio o čemu se radi na kraju, dao sam sve od sebe da se tokom meča i na kraju, stvari privedu kraju", rekao je Radonjić.

Finalna serija igra se na tri pobjede.

Bonus video: