SRPSKI ŠUTER IMPRESIONIRAO LEGENDU

Vins Karter oduševljen Bogdanovićem

Karter, koji je osam puta učestvovao na "Ol-staru", kazao je i da Bogdan stalno postavlja pitanja i da svakog dana želi da bude bolji
64 pregleda 1 komentar(a)
Bogdan Bogdanović, Foto: FIBA
Bogdan Bogdanović, Foto: FIBA
Ažurirano: 27.09.2017. 07:54h

Vins Karter, igrač Sakramento Kingsa i legenda NBA lige, rekao je poslije treninga tima da je impresioniran Bogdanom Bogdanovićem.

Karter, koji je osam puta učestvovao na "Ol-staru", kazao je i da Bogdan stalno postavlja pitanja i da svakog dana želi da bude bolji, prenosi B92.

"On je poenter (Bogdan). Igrao je već profesionalno u Evropi, ali u NBA je malo drugačije. Bogdan je jedan od onih momaka koji stalno postavlja pitanja, želi da bude bolji i on je dio ovog mladog nukleusa", rekao je Karter novinarima.

Pobjednik zakucavanja na "Ol-staru" 2000. godine rekao je još za Bogdanovića da je impresioniran i jedva čeka da vidi kako će ovaj tim rasti.

"Impresioniran sam kakav je i šta sve može. Trenutno se radi na tome da se svi uklope, Bogdan je jedan od mladih tih mladih igrača i jedva čekam da vidim kako će ovaj tim rasti", dodao je Karter.

Karter ima 40 godina, ali uprkos godinama i dalje uspijeva da doprinosi na terenu i sa Sakramento Kingsima potpisao je jednogodišnji ugovor vrijedan osam miliona eura.