Budućnost poziva na fer navijanje sa Partizanom, "Morača" otvorena od 17 sati

Derbi ABA lige igra se sjutra (petak) od 19 sati

8435 pregleda 4 komentar(a)
Alfa Kaba i Matijas Lesor na prvom meču ove sezone, Foto: ABA league j.t.d/Dragana Stjepanović
Alfa Kaba i Matijas Lesor na prvom meču ove sezone, Foto: ABA league j.t.d/Dragana Stjepanović

Možda za crnogorskog prvaka nema rezultatskog značaja, ali utakmice Budućnosti i Partizana uvijek su praznici košarke. Tako bi trebalo da bude i ovog puta...

Košarkaši Budućnost Volija rivala iz Beograda dočekuju sjutra (petak, 19 sati), a povodom tog meča iz kluba su navijače zamolili za fer navijanje.

"Budućnost Voli poziva sve navijače, koji nas vjerno bodre, da u meču sa Partizanom ne bude vrijeđanja gostujuće ekipe i njihovih porodica", navodi klub u saopštenju.

Dodaju da ABA liga strogo zabranjuje vrijeđanje po nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj i polnoj osnovi i zbog kršenja pravila će uslijediti pražnjenje dijela tribina ili cijele sale.

"Molimo vas da navijanje bude fer, sportsko i korektno jer samo takvim navijanjem dajete vjetar u leđa našim igračima i ekipi", piše u saopštenju.

Iz Budućnosti su obavijestili i da će kapije Sportskog centra "Morača" biti otvorene od 17 časova.

"Klub moli sve navijače da dođu što ranije na utakmicu kako bi se izbjegle gužve na ulazima zbog detaljnih provjera prilikom ulaska. U dvoranu je strogo zabranjeno unošenje sitnih predmeta, upaljača, ambalaže, pića i pirotehnike. Takođe, molimo vas da poštujete numeraciju sjedišta zbog izbjegavanja gužvi na sektorima", zaključuje podgorički klub u saopštenju.

Bonus video: