Sastanak gradonačelnice Podgorice i predsjednika KK Budućnost: "Plavi" imaju podršku grada

"Na sastanku Upravnog odbora kluba, koji je zakazan već za ponedjeljak, detaljno ćemo prezentovati današnji dogovor i odrediti dalje pravce u susret novoj košarkaškoj sezoni. Samo zajedničkim djelovanjem možemo sa optimizmom gledati u godine koje dolaze", rekao je Dragan Bokan

24394 pregleda 156 reakcija 30 komentar(a)
Foto: KK Budućnost Voli
Foto: KK Budućnost Voli

Toliko čekani sastanak nove gradske uprave u Podgorice i predstavnika košarkaškog kluba Budućnost Voli održan je danas.

I kako je najavila gradonačelnica Olivera Injac, Glavni grad je spreman da bude velika podrška "plavima".

"Nova gradska uprava će adekvatno reagovati u odnosu na ono što su potrebe KK Budućnost Voli i nastaviti sa podrškom klubu, sa uvjerenjem da će se benefiti saradnje manifestovati dobrim rezultatima na terenu", rekla je Injac.

U saopštenju se navodi da je tokom sastanka istaknuto da je Budućnost od izuzetnog značaja ne samo za Podgoricu, nego i za Crnu Goru, kao i da je zato neophodno uložiti više napora, opredijeliti značajniju podršku, sa lokalnog i državnog nivoa kako bi klub svaku narednu sezonu dočekao što spremnije.

Ističe se i da je važno da podrška ovoj saradnji bude i od Vlade Crne Gore kako bi se u dogovoru sa Upravnim odborom kluba i Glavnim gradom napravio dugoročan plan i obezbijedio strateški pristup nastavku razvoja kluba.

KK Budućnost Voli, Glavni grad Podgorica
foto: KK Budućnost Voli

Epilogom sastanka je bio zadovoljan i predsjednik Budućnosti Dragan Bokan:

"U ime Upravnog odbora KK Budućnost Voli, ovom prilikom zahvaljujem novoj gradskoj upravi, na čelu sa gradonačelnicom, gospođom Oliverom Injac na tome što na pravi način sagledavaju značaj kluba i uvažavaju sve što je do sada urađeno. Zahvaljujem na razumijevanju i podršci kada je u pitanju budućnost naše Budućnosti. Na sastanku Upravnog odbora kluba, koji je zakazan već za ponedjeljak, detaljno ćemo prezentovati današnji dogovor i odrediti dalje pravce u susret novoj košarkaškoj sezoni. Samo zajedničkim djelovanjem možemo sa optimizmom gledati u godine koje dolaze", istakao je Bokan.

Bonus video: