Mornar ima novog predsjednika skupštine

Izabran je Nedeljko Lale Čović, dok će dosadašnji prvi čovjek Dušan Raičević ostati u sastavu skupštine

5216 pregleda 9 komentar(a)
Trener Mornara Mihailo Pavićević, Foto: KK Mornar/Mediapro
Trener Mornara Mihailo Pavićević, Foto: KK Mornar/Mediapro

Košarkaški klub Mornar je danas dobio novog predsjednika skupštine.

Izabran je Nedeljko Lale Čović, dok će dosadašnji prvi čovjek Dušan Raičević ostati u sastavu skupštine.

"Čović je od 2001. godine aktivan u rukovodstvu Mornara i skupština je objeručke prihvatila njegov novi angažman", objavili su Barani.

Navodi se da je skupština, uz obaveznih pet, dobila još četiri člana, kao i da će narednom sazivu biti proširena za još šest novih članova iz reda uglednih barskih privrednika, te da će brojati 15 imena.

Sadašnji članovi skupštine kluba su: Nedeljko Čović („Bonesa“), predsjednik, Dušan Raičević (Opština Bar), Goran Đurović („Cerovo“), Božo Sarić („2. decembar“), Srđan Grgić („VG eFISKAL“), Goran Pajković („Centrojadran“), Mihailo Vukić („Allegra“), Marko Maraš („Luka Bar“) i Rajko Šćekić („Auto kuća Šćekić“).

U saopštenju se navodi:

"Nepodijeljena je želja svih članova skupštine, novog predsjednika i predsjednika kluba Đorđija Pavićevića da se obezbijedi budžet koji je potreban Mornaru za ovogodišnje takmičenje „na četiri fronta“.

Ostanak Mornara u ABA ligi i u evropskim takmičenjima ne smije biti doveden u pitanje. Članovi skupštine će se potruditi da Mornar okupi što više sponzora, a neće izostati ni lične donacije kako bi se regulisali dugovi iz prošle sezone i kako bi klub nesmetano funkcionisao u ovoj. Zajednički je interes i ljudi u klubu i navijača i grada da Mornar nastavi da se takmiči u elitnom regionalnom rangu, jer je u proteklih sedam sezona afirmisao Bar i Crnu Goru, i u regionu i u Evropi, na najbolji mogući način. Zapravo, da nastavi da bude ponos Bara, kao što je bio svih ovih godina.

Povoljna, optimistična atmosfera na skupštini kluba garantuje da košarka u Baru nastavlja da živi i da će dvorana „Topolica“ ponovo biti poprište spektakularnih utakmica u kojima je u glavnoj ulozi Mornar Barsko zlato!", objavio je Mornar.

Bonus video: