Jokić ne igra na Eurobasketu

Poslije puno spekulacija i nagađanja, Jokić je ipak odlučio da ljeto posveti jačanju tijela, kako bi što spremniji sačekao sljedeću NBA sezonu
2 komentar(a)
Nikola Jokić, Foto: MN Press
Nikola Jokić, Foto: MN Press
Ažurirano: 03.07.2017. 07:59h

Nikola Jokić je odlučio da propusti predstojeće Evropsko prvenstvo u Turskoj, Finskoj, Rumuniji i Izraelu, prenosi „Sportski žurnal”.

Centar Denvera je razgovorao sa selektorom Srbije Aleksandrom Đorđevićem, kojem je rekao da neće biti u mogućnosti da pomogne nacionalnom sastavu.

Poslije puno spekulacija i nagađanja, Jokić je ipak odlučio da ljeto posveti jačanju tijela, kako bi što spremniji sačekao sljedeću NBA sezonu.

Mjesecima unazad se pričalo da li će mlada NBA zvijezda igrati za „orlove”, a na kraju su se obistinile najave da će odmoriti.

Pored Jokića, Đorđević neće moći da računa ni na Nemanju Bjelicu, koji će prvenstvo Starog kontinenta propustiti zbog povrede, baš kao i Olimpijske igre prošle godine.

Eurobasket je na programu je od 31. avgusta do 17. septembra, a Srbija će igrati u grupi D sa selekcijama Rusije, Letonije, Belgije, Velike Britanije i domaćina Turske.

Bonus video: