Budućnost demantuje: Nije bilo sukoba, navodi su netačni i zlonamjerni

"Predsjednik Budućnost Volija je predložio da se iscrpe sve mogućnosti odigravanja plej-ofa. Ukoliko za to, ipak, ne bude mogućnosti, čak je predložio da fajnl-for bude odigran u Beogradu, a isti bi organizovao Partizan", kaže se u reagovanju podgoričkog kluba
10604 pregleda 8 komentar(a)
KK Budućnost Voli demantuje sukob sa čelnicima Partizana, Foto: Savo Prelević
KK Budućnost Voli demantuje sukob sa čelnicima Partizana, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.04.2020. 18:58h

Košarkaški klub Budućnost Voli reagovao je na informaciju srpskih medija da je predsjednik "plavih" Dragan Bokan imao verbalni sukob sa prvim čovjekom Partizana Ostojom Mijailovićem na današnjem video sastanku klubova ABA lige.

Reagovanje prenosimo u cjelosti:

"U medijima su se pojavili navodi da je predsjednik Budućnost Volija imao verbalni sukob sa prvim čovjekom Partizana Ostojom Mijailovićem. Navodi su netačni, zlonamjerni i tendeciozni, mada je njihov cilj jasan. Na sastanku su iznošeni predlozi o završnici ABA lige, između kojih i predlog našeg kluba da do šampiona ABA lige i plasmana u Evroligu dođemo igrom na parketu.

Predsjednik Budućnost Volija je predložio da se iscrpe sve mogućnosti odigravanja plej-ofa. Ukoliko za to ipak ne bude mogućnosti, čak je predložio da fajnl-for bude odigran u Beogradu, a isti bi organizovao Partizan, kao prvi na tabeli poslije 21 kola. Predsjednik Ostoja Mijailović to nije želio da prihvati.

Mislimo da je ovo više nego korektan predlog Budućnost Volija, a svoj stav smo nedvosmisleno iskazali, što ne predstavlja verbalni sukob, kako je navedeno. Napominjemo da sa Partizanom imamo veoma korektne sportske odnose", stoji u saopštenju podgoričkog kluba.

Bonus video: