Deura: Pokazale smo lavovsko srce

"U prvom poluvremenu nismo odigrali onako kako treba, malo su nas ponijele i emocije", istakao Miloš Kovač
101 pregleda 0 komentar(a)
Milica Deura, Foto: Savo Prelević
Milica Deura, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 26.02.2014. 20:07h

Nakon istorijskog plasman na finalni turnir Regionalne lige, razumljivo je bilo zadovoljstvo u taboru Budućnost Volkana.

Iako su već sada napravile veliki uspjeh, Podgoričanke će pokušati da i na završnom turniru pokvare planove rivalima Celju, Crvenoj zvezdi i Radivoj Koraću.

"Izuzetno sam srećan poslije ove pobjede. Čestitam igračima ne samo na ovom trijumfu, već i na svemu što su pokazale ove sezone. Kao što smo i očekivali, bila je ovo teška utakmica, sasvim drugačija od prethodne. U prvom poluvremenu nismo odigrali onako kako treba, malo su nas ponijele i emocije. Na poluvremenu su se djevojke smirile, a u nastavku su odigrale bolje, prije svega u odbrani, što nam je i donijelo uspjeh. Plasirali smo se na finalni turnir, imamo malo vremena da se pripremimo, a uz to se igraju i dvije utakmice u dva dana. Međutim, daćemo sve od sebe da se predstavimo u što boljem svjetlu”, istakao je za "Vijesti” Miloš Kovač, trener Budućnost Volkana.

Bek Milica Deura je odigrala dobar meč, ubacila je 16 poena i dala veliki doprinos trijumfu.

"Čestitam saigračicama na pobjedi. Pokazale smo lavovsko srce, što je bilo dovoljno za pobjedu. Ovo je istorijski uspjeh za Budućnost, a vjerujem da ova ekipa može i korak više. Ako budemo domaćini završnog tunira, daćemo sve od sebe da pred našim navijačima dođemo do pehara”, optimista je Deura.

Odluka od domaćinu fajnl-fora biće donijeta u subotu u Beogradu, kada treba da zasjeda Bord regionalne lige.

Velike su šanse da Budućnost Volkano bude organizator.

Bonus video: