Jovović: Bili smo agresivni od starta

"Budućnost ima jak tim, vjerujem da će imati dobru sezonu i da neće izgubiti više od pet, šest mečeva", istakao strateg Bugara Titi Papazov
66 pregleda 5 komentar(a)
Džej Ar Rejnolds, Budućnost Voli, Foto: Savo Prelević
Džej Ar Rejnolds, Budućnost Voli, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 19.10.2014. 19:55h

Budućnost Voli je nastvaila trijufalan niz, upisana je i četvrta pobjeda, druga na gostovanjima.

Nakon Laktaša, uspješno je prekočen i duel u Sofiji.

Zbog toga je razumljivo zadovoljstvo u taboru Podgoričana.

"Čestitam mom timu, koji je posljednjih 10 dana više vremena proveo na putu, u autobusu. Imao sam neke sumnje da li ćemo biti u mogućnosti da izađemo agresivni od početka, ali smo to uradili i to je odlučilo protiv veoma talentovanog protivnika. Ključ pobjede je bilo vođstvo u trećem periodu, koje smo stekli bez Vitkovca”, rekao trener Budućnost Volija Igor Jovović.

Džej Ar Rejnolds je meč završio sa 14 koševa uz tri ubačene trojke iz četiri pokušaja.

"Ovo je velika pobjeda za nas, jer smo znali da je ovo teško gostovanje. Izašli smo agresivno na teren od samog početka, odigrali smo još jednom timski i to je bio ključ trijumfa”.

Pavlin Ivanov je sa 13 poena, uz Miljana Pupovića, bio najbolji u sastavu Levskog.

"Bila je ovo veoma teška utakmica za nas. Budućnost je veoma dobar tim, sa puno iskusnih igrača i sa odličnim trenerom. Dali smo sve od sebe i nadam se da nismo razočarali navijače. U svaki meč ulazimo maksimalno motivisano, ali ovaj je bio poseban za mene, jer sam igrao protiv bivšeg kluba”.

Titi Papazov, trener Bugara, imao je samo riječi hvale za crnogorskog šampiona.

"Postoji očigledna razlika u kvalitetu, Budućnost ima jak tim, vjerujem da će imati dobru sezonu i da neće izgubiti više od pet, šest mečeva. Oni su jedan od favorita u ABA ligi, a Omar Kuk je jedan od najboljih bekova”, objasnio je Papazov.

Bonus video: