Pavićević nestrpljiv na konferenciji za novinare: Nemam vremena, zaista, da čekam ovdje. Ajde, počni...

"Mi smo prvih 20 minuta bili na ovoj utakmici, drugih 20 kao da je izašla druga ekipa. Nismo ničili ni na šta, i ovo je rezultat takve igre", rekao je trener Mornara nakon poraza od Primorske
12220 pregleda 10 komentar(a)
Mihailo Pavićević
Mihailo Pavićević
Ažurirano: 26.10.2019. 22:14h

Da li zbog ubjedljivog poraza u Kopru, ili, pak, eventualno, usporene procedure na konferenciji za novinare, tek trener Mornara Mihailo Pavićević je nakon meča bio očigledno nestrpljiv u pres sali Primorske.

"Nemam vremena, zaista, da čekam ovdje. Ajde, počni, ako će...Pa neka delegat radi svoj posao tamo", kazao je Pavićević osobi zaduženoj za vođenje konferencije za novinare domaćeg tima.

A onda je trener Mornara i kratko prokomentarisao poraz svog tima.

"Čestitam domaćoj ekipi na zasluženoj pobjedi. Mi smo prvih 20 minuta bili na ovoj utakmici, drugih 20 kao da je izašla druga ekipa. Nismo ničili ni na šta, i ovo je rezultat takve igre", završio je Pavićević, jer nije bilo pitanja novinara, kao što ih, u direktnom prenosu nije bilo ni za trenera domaćih Juricu Golemca.

"Naš protivnik je u prvom poluvremenu igrao odlično u napadu. Ni mi nismo bili loši, ali je Mornar bio bolji. Nismo bili dovoljno agresivni u odbrani. U drugom poluvremenu smo bili raznovrsni i raspoloženi u napadu. Takođe smo učvrstili igru u odbrani i zasluženo pobijedili", rekao je Golemac.

Bonus video: