Pavićević: Nismo postojali 20 minuta, nadam se da ćemo uhvatiti posljednji voz

Mornar je sada na diobi četvrtog mjesta, boriće se sa Cedevitom Olimpijom i Primorskom za posljednje mjesto u plej-ofu
3551 pregleda 2 komentar(a)
Sa meča Budućnost Voli - Mornar, Foto: Savo Prelević
Sa meča Budućnost Voli - Mornar, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 02.03.2020. 20:20h

Trener Mornara Mihailo Pavićević čestitao je Budućnosti na "zasluženoj pobjedi", naglasivši da je njegov tim preskočio 20 minuta derbija.

Budućnost je slavila 93:88, iako je vodila i 24 poena razlike.

"I mi i oni smo željelli pobjedu, s tim da mi 20 minuta nismo ni postojali na parketu. U nastavku smo igrali sa hazarderskom postavom, ali razlika je bila prevelika. Ipak je Budućnost previše kvalitetna da bi doživjela takav pad, a ima vjerovatno i najboljeg pleja u ligi - Kobsa", kazao je Pavićević.

Mornaru je nedostajao Luković.

"Igrali smo sa jednim centrom u drugom poluvremenu, nadali smo se da će nam se vratiti šut. Došli smo blizu, ali nismo mogli više. Neću da kukam što nema Lukovića, oni koji su zdravi trebalo bi da iskoriste svoju šansu", kazao je Pavićević.

Mornar je sada na diobi četvrtog mjesta, boriće se sa Cedevitom Olimpijom i Primorskom za posljednje mjesto u plej-ofu. Te tri ekipe imaju skor 12-8

"Sada smo korak dalje, ne zavisi sve od nas, već i od drugih, a to nije dobro. Ni dvije pobjede nam ne garantuju plej-of, jer imamo slabiji međusobni skor od Primorske. Nadam se, ipak, da ćemo uhvatiti posljednji voz", rekao je Pavićević, naglasivši:

"Bilo je spekulacija da će biti drugačije, jer je u nekim kalkulacijama Budućnost da je izgubila mogla da izbjegne Zvezdu u polufinalu, a da igra sa nama. Međutim, ova dva kluba nisu iz te priče, odigrali smo sportsku utakmicu, što mi je izuzetno drago. Mi ćemo probati da dođemo do plej-ofa, bio bi to sjajan uspjeh za nas i crnogorsku košarku".

Bonus video: