Pavićević: Zar je ovakvim neljudima mjesto u sportu! - Vijesti.me
TRENER MORNARA SE OGLASIO I NA FEJSBUK PROFILU

Pavićević: Zar je ovakvim neljudima mjesto u sportu!

"Pogledajte sramnu odluku sudije Vojinovića kojom bezočno krade titulu košarkašima Mornara!", saopštio je trener Barana

Mihailo Pavićević
Mihailo Pavićević

Nakon sinoćnje majstorice finala plej-ofa Erste Superlige u "Morači", trener Mornara Mihailo Pavićević je optužio sudiju Radomira Vojinovića da je direktno odlučio pobjednika.

Mornar je poslije utakmice delegatu meča uložio žalbu spornu na odluku sudije Vojinovića a sinoć je i na svom sajtu objavio video spornog momenta.

Koliko se u Mornaru ne mire sa odlukom Vojinovića u finišu meča, potvrdio je trener Pavićević i na svom Fejsbuk profilu, koji je podijelio video snimak, uz poruku:

"Pogledajte sramnu odluku sudije Vojinovića kojom bezočno krade titulu košarkašima Mornara! Zar je ovakvim neljudima mjesto u sportu?

Budućnost je u "Morači" slavila 76:72, i sa 3-2 pobjedama vratila šampionski pehar u Podgoricu, nakon što je godinu dana krasio vitrine Mornara.

Sporna odluka dogodila se 6,8 sekundi prije kraja meča, pri vođstvu Budućnosti od 73:72, kada je Vojinović dosudio nesportski faul Strahinji Mićoviću.

Nakon toga, Nemanja Gordić, koji je fauliran, pogodio je jedno od dva bacanja, a onda, nakon izvedene lopte se strane, i još dva, nakon što je ponovo bio fauliran, za konačnih 76:72…


Vidi sve komentare