„Sudije se pravile da ne vide neshvatljivo grube faulove, strahujemo zbog povrede Nidama”

„Derek Nidam je primio udarac u rebro neprimjeren ragbi utakmicama, zbog čega strahujemo kakvog je inteziteta njegova povreda”, objavio je Mornar
11648 pregleda 10 komentar(a)
Derik Nidam na današnjoj utakmici, Foto: KK Mornar
Derik Nidam na današnjoj utakmici, Foto: KK Mornar
Ažurirano: 15.09.2019. 19:34h

Trener Mornara Mihailo Pavićević je sredinom 3. četvrtine utakmice sa domaćom Univerzitateom u Klužom povukao ekipu sa terena.

Bilo je jasno da je iskusni trener nezadovoljan suđenjem, a barski klub je na društvenim mrežama objasnio zbog čega je povučen takav potez. I, što je najgore, nagovijestio da je Derik Nidam doživio povredu.

„Nažalost, u meču za 3. mjesto turnira u Klužu, meč protiv domaćina nismo mogli da odigramo do kraja zbog neshvatljivo grubih faula igrača rumunskog tima, koje su se sudije pravile da ne primjećuju. U jednom od takvih incidenata Derek Nidam je primio udarac u rebro neprimjeren ragbi utakmicama, zbog čega strahujemo kakvog je inteziteta njegova povreda”.

„Kako su sudije tolerisale ovakvu igru domaćina, a imale srazmjerno obrnut kriterijum prema nama, trener Mihailo Pavićević odlučio je početkom drugog poluvremena da povuče ekipu sa terena kako ne bi u pripremnoj fazi rizikovali da ostanemo bez ključnih igrača na startu sezone”, piše u saopštenju Mornara.

Bonus video: