Vatikan koči dolazak Barnjanija u Lotomatiku!?

Sponzor dolaska asa Toronta trebalo je da bude sajt www.AshleyMadison.com, koji pomaže ljudima da ugovore vanbračne veze! To je izazvalo oštru reakciju crkve
0 komentar(a)
Ažurirano: 20.10.2011. 13:26h

Taman kada se činilo da je dolazak Andree Barnjanija u Lotomatiku završena stvar, ispriječio se Vatikan!

Mnogi će se pitati kakve veze ima Katolička crkva sa košarkom. Odgovor je vrlo čudan - sponzor dolaska asa Toronta trebalo je da bude sajt www.AshleyMadison.com, koji pomaže ljudima da ugovore vanbračne veze!

To je, ako je vjerovati italijanskim košarkaškim portalima, izazvalo reakciju crkve, koja se strogo protiv bračnom nevjerstvu. Zbog toga je klub čije su prostorije tik uz Vatikan, izgleda, odlučio da potraži nova rješenja.

“Dogovor oko povratka Barnjanija u Italiju je gotov. Ali, vlasnik kliuba Klaudio Toti, još nije rekao da. Najveći problem je etika. U zemlji u kojoj Vatikan ima veliki uticaj u svim sferama života, imati sponzora kao što je AshleyMadison.com, sajt koji promoviše nevjerstvo, nije nimalo lako”, piše sportando.net.

Noel Biderman, osnivač tog sajta, koji je ranije radio u sportskoj menadžerskoj agenciji Interpeformansis, objasnio je zašto je želio da pomogne Barnjaniju da se vrati u Italiju.

“Ovo radim zbog dva razloga. Prvo, imam dobre odnose sa ljudima u Italiji, jer sam radio u jednoj od vodećih menadžerskih agencija u Evropi, a drugi je da smo nedavno lansirali AshleyMadison i u Italiji, kao našoj 16. zemlji”, naveo je Biderman u i-mejlu za “Stampu”.

Ako Toti odustane pod pritiskom crkve, moraće da nađe novog sponzora, jer je plata 1. pika na draftu 2006. godine ogromna...

Bonus video: