"GOLF DEMO DANI"

Promotivni časovi golfa u Tivtu tokom prvomajskih praznika

262 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Porto Montenegro
Ilustracija, Foto: Porto Montenegro

Golf klub Porto Montenegro, u saradnji sa GK Centar, Golf klub Knjaginja Milica, Turističkom organizacijom Tivat i Turističkom organizacijom Žabalj, organizuje u Tivtu „Golf demo dane“, gdje će svi zainteresovani imati mogućnost da 1. i 2. maja načine svoje prve korake u golfu sa profesionalnim trenerima na drive range platou u Marina parku, u tivatskom nautičkom naselju, od 14 do 18 časova.

Drugi promo golf dan 2. maja, imaće drugačiju agendu jer će na lokacijama u Porto Montenegru i na šetalištu Pine, svi zainteresovani imati priliku opet da se oprobaju u igranju golfa od 14sati, od 15 časova slijedi prezentacija golf pravila i upoznavnje sa ovim sportom, a već od 16 sati i mini takmičenje.

Na platou u marina parku Porto Montenegra će biti postavljene staze za kratke i duge udarce. Pored praktičnog dijela, sve potrebne informacije o golf ponudama, mogućnostima dobijanja dozvole za igru kao i opšte informacije o golfu biće predstavljene svim budućim golferima.

„Naš projekat Golf kroz region je atraktivan način da unaprijedimo razvijanje ovog popularnog bijelog sporta, ali i veoma bitne grane turizam.“- ističu organizatori iz Golf kluba Centar iz Žablja.

Tivatski golf klub Knjaginja Milica partner je na ovom projektu, te će zajedno u saradnji sa Golf klubom Porto Montenegro, kroz ovu i ostale aktivnosti valorizovati benefite ovog sporta u lokalnoj zajednici.

Preporučujemo za Vas