Stonoteniski klub Novi proslavio titulu i ostvarene rezultate

Koliko su hercegnovski stonoteniseri bili uspješni, govori podatak da su u protekloj sezoni osvojili 55 medalja, od čega 45 na međunarodnim takmičenjima. Više od polovine medalja su zlatne.
294 pregleda 0 komentar(a)
Stonoteniski klub Novi
Stonoteniski klub Novi

Stonoteniski klub Novi iz Herceg Novog, ovogodišnji državni prvak Crne Gore, upriličio je svečani koktel kojim je obilježio uspjehe u protekloj sezoni, i predstavio planove za naredni period.

Koliko su hercegnovski stonoteniseri bili uspješni, govori podatak da su u protekloj sezoni osvojili 55 medalja, od čega 45 na međunarodnim takmičenjima. Više od polovine medalja su zlatne.

Seniorske ekipa koja je novljanima donjela titulu državnog prvajka, u sastavu Filip Radulović, Zoran Rešetar, Branko i Bojan Cubović je spremna da pehar pokuša da zadrži i sljedeće sezone.

Posebno motivisani uspjehom koji nije bio izvjestan do samog kraja, planiraju da još više i kvalitetnije rade.

Prvi igrač ekipe, Filip Radulović je ustupljen državnom prvaku Srbije, STK Banat, gdje će trenirati su njihovom trening centru sa najboljim igračima regiona, spremajući se za ozbiljne nastupe na evropskoj sceni. Sa svojih 17 godina, Filip je najveći talenat koji Crna Gora trenutno ima. On je juniorski prvak, koga karakteriše ofanzivna igra, i vrhunska tehnika.

Novljani imaju i vrlo perspektivne mladje igrače. Jakša Krivokapić i Luka Karanović, 2008 godište, su klubu donjeli titulu državnog prvaka u najmladjim kadetima, a na najvećim evropskim takmičenjima pokazuju da imaju snažan potencijal i talenat da postanu vrhunski evropski igrači. Njima će takođe u sljedećoj sezoni biti posvećena posebna pažnja i počeće sa intenzivnim individualnim treninzima.

Novljani sve navedeno postižu marljivim i posvećenim radom, pod budnim okom trenera Svetomira Jovanovića. Dva treninga dnevno, mnogo igara na takmičenjima i turnirima su jedini recept za napredak. Rukovodstvo kluba ulaže maksimalne napore da igračima obezbjedi uslove za rad i da ih pošalje na što više turnira.

Zahvaljujući podršci prvog čovjeka kluba, privrednika Ranka Boce, i prijatelja kluba, u tome i uspjevaju.

Na svečanom koktelu uručene su i zahvalnice svima koji su klub pomagali i podržavali. Za nesebičnu pomoć klubu priznanja su dobili Sportski centar Igalo, Opština Herceg Novi, Ekipa emisije DNEVNICA, Hotel Light House, restoran Šeki Nautilus i Hemijska čistiona Vujošević.

Za posebnu medijsku podršku priznanje je uručeno Radio Jadranu i Radio Herceg Novom.

Bonus video: