VIDEO Odbojkaši imali podršku sa tribina

Prvi rival odbojkaškoj reprezentaciji Crne Gore je Holandija
4364 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 14.09.2019. 21:12h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Roterdam - Pored brojne podrške domaćim odbojkašima, i Crna Gora je na prvoj utakmici imala podršku 30-ak navijača, među kojima je bio i ambasador Crne Gore u Holandiji Vladimir Radulović, koji je prije meča uz diplomate iz tri crnogorska diplomatska predstavništva u Briselu posjetio ekipu u hotelu i poželio im sreću.

Utakmicu je gledao i prvi crnogorski selektor, Veselin Vuković, a pored predsjednika OSCG Cvetka Pajkovića i generalnog sekretara Ivana Boškovića, na tribinama su bili i članovi Upravnog odbora Nenad Vujanović, Dragan Drobnjak i Saša Ivančević, komesar takmičenja Miloš Jovanović, bivši generalni sekretar OSCG, međunarodni sudiija Slobodan Kovačević, te bivši fizioterapeut Crne Gore i Budućnosti, Zoran Dragojević sa suprugom (čiji je sin Vlado aktuelni fizioterapeut, koji u subotu slavi rođendan), kao i nekadašnji igrač Avale i sportski direktor Budvanske rivijere Predrag Ilić.

Bilo je i naših navijača koji žive i rade u Roterdamu, Holandiji.

Crna Gora je na startu poražena od Holandije 3:0, a u subotu veče igra protiv Estonije.

Inače, pravi spektakl napravili su navijači Poljske i Estonije na meču njihovih ekipa. Uz sjajan dekor i još bolje navijanje tokom čitvog meča, nekoliko hiljada Poljaka i Estonaca je uljepšalo prvi takmičarski dan u Roterdamu.

I jedni i drugi su prvo „preplavili“ grad, a onda su počeli da pune tribine u areni „Ahoj“ još tokom prvog meča između Ukrajine i Češke.

Bonus video: