„Mata Leao” donio 15 medalja iz Skoplja

Podgoričani su bili trećeplasirana ekipa u konkurenciji 20 timova...
627 pregleda 0 komentar(a)
Uspješan nastup u Makedoniji, Foto: Mata Leao
Uspješan nastup u Makedoniji, Foto: Mata Leao

Džiu džicu klub „Mata Leao” iz Podgorice nastupio je na turniru u Skoplju sa 16 takmičara koji su osvojili 15 medalja - osam zlatnih, tri srebrne i četiri bronzane.

Zlatna odličja osvojili su najmlađi takmičari Boris Ilin, Marko Maraš, Mitar Babić i Danilo Obradović, kao i juniori Nemanja Aleksić i Ognjen Obradović.

Senior Petar Dobrović krunisao je svoj nastup sa dva zlata - u kategoriji teškaša plavih pojaseva kao i u apsolutnoj (open) kategoriji.

Osvajači srebrnih medalja su Ljubo Vojinović u dječijem uzrastu, junior Andrej Knežević i senior Aleksa Janičić, dok su bronze pripale Nikoli i Aleksi Mitroviću, te senioru Dinu Alibaliću koji je dva puta došao do medalje (u težinskoj i u open kategoriji).

Podgoričani su bili trećeplasirana ekipa u konkurenciji 20 timova...

Pored sudijske ekipe iz Hrvatske pravdu na ovom takmičenju dijelile su i naše sudije Mladen Jokmanović i Srđan Bošković.

„Ovo je jedan od najuspješnijih timskih nastupa našeg kluba u ovoj sezoni i čestitam svim takmičarima na dobrim i fer borbama. Još jednom smo pokazali da smo jedan od najuspješnijih klubova u ovom dijelu Evrope i da se u Crnoj Gori radi kvalitetan brazilski džiu džicu. Potrudićemo se da ovu takmičarsku godinu završimo sa što više uspjeha”, rekao je trener Mladen Jokmanović.

Bonus video: