Srušeni snovi i velika tuga Tamare Radunović

“Kako i zašto u Bokserskom savezu radi neko ko ne umije da pošalje jednu prijavu, nije na meni i ne želim da govorim”, rekla je bokserka Budve.
13507 pregleda 18 komentar(a)
Tamara Radunović
Tamara Radunović

Crnogorska bokserka Tamara Radunović kazala je da je tuđom greškom lišena mogućnosti da se bori za ostvarenje cilja, plasmana na Olimpijske igre u Tokiju.

"Vijesti" su danas javili da je Tamari Radunoviću i Stefanu Savkoviću zbog propusta u prijavi onemogućen nastup na olimpijskom kvalifkacionom turniru u Londonu.

Radunović i Savković doputovali su juče u London, a na zvaničnom mjerenju pred žrijeb obaviješteni su da ih nema na spisku prijavljenih takmičara.

Članica Budve kazala je da nema riječi da opiše osjećaj i da to nijednom sportisti to ne bi poželjela.

“Kvalifikacije za Olimpijske igre su nešto što čekam cijelu svoju karijeru. Svaki odboksovani meč, osvojeni turnir, pripreme, buđenje za trening u pet ujutro, svaka nepravda i velika pobjeda, sve je bilo u cilju da dobijem ovu priliku koja mi se pružila sada, a koju sam izgubila zbog nekog ko je nestručan i ko ne umije da radi svoj posao”, kazala je Radunović agenciji MINA.

Ona je istakla da o svojim sportskim planovima sada ne želi da priča.

“Kako i zašto u Bokserskom savezu radi neko ko ne umije da pošalje jednu prijavu, nije na meni i ne želim da govorim”, rekla je bokserka Budve.

Ona se zahvalila treneru u klubu Nikoli Ružiću i selektoru Bošku Draškoviću na podršci.

“Hvala im što su iskreno i od srca osjetili moju tugu za ovom velikom nepravdom i želim samo da kažem da boks u Crnoj Gori opstaje upravo zbog ljudi kao što su oni. U svoje i u ime svih boksera Crne Gore želim da im se zahvalim na tome”, kazala je Radunović.

Bonus video: