Dalijen: Protiv Đokovića pod mojom zastavom je ostvarenje snova

Za mene je vrhunac sreće i maštanja meč protiv prvog reketa svijeta, jednog od najboljih igrača u istoriji, poručio je Dalijen

6925 pregleda 2 komentar(a)
Dalijenu se ostvario san da upozna Đokovića na terenu, Foto: Reuters
Dalijenu se ostvario san da upozna Đokovića na terenu, Foto: Reuters

U teniskom žrijebu OI vladalo je mišljenje da je svim učesnicima najveća želja izbjeći na startu najboljeg igrača, Novaka Đokovića.

Nesreću da već na startu rival u prvom kolu najvećem favoritu imao je Bolivijac Ugo Dalijen. I dok su svi žalili 139. igrača i "laki luzera" na turniru, 28-godišnji Bolivijac je sijao od sreće.

To je podijelio i na tviteru!

"Ljudi kažu da nisam imao sreće jer igram protiv prvog reketa svijeta odmah na startu. Moj odgovor je da sam se Igara domogao u posljednjem trenutku i to nakon gubitka svih nada, a želja mi se ostvarila", kazao je Dalijen kojem je plasman donijelo brojno otkazivanje najboljih tenisera.

"I ako je nedostajala jedna stvar dovoljna da bi se moja priča pretvorila u pravo "ludilo", to mi je omogućio žrijeb. Za mene je vrhunac sreće i maštanja meč protiv prvog reketa svijeta, jednog od najboljih igrača u istoriji - na centralnom terenu u njegovoj najboljoj formi! Sad mi neko kaže nemam sreće a za mene je to san cijelog života. Još kada se svemu doda moja zastava pod kojom ću igrati i razgovarati sa najboljim sportistom svijeta! To nikad neću zaboraviti. Hvala tenisu za najljepše trenutke života", porućio je Bolivijac na tviteru.

On je elimnisan u drugom krugu kvalifkacija za Vimbldon, dok je Đoković osvojio najfeći pehar u posljednjem meču.

Bonus video: