Uručene nagrade najboljim sportistima Tivta

"Prošla godina je bila najuspješnija kada je u pitanju tivatski sport", rekao je gradonačelnik Željko Komnenović

2044 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Opština Tivat
Foto: Opština Tivat

Predsjednik Opštine Tivat Željko Komnenović i direktorica Radija Tivat Tamara Vučinović uručili su nagrade najboljim sportistima i sportskim kolektivima Tivta za 2023. godinu, po izboru Sekcije sportskih novinara i Radija Tivat.

U kategoriji najbolji sportski kolektiv priznanje je pripalo jedriličarskom klubu Delfin, dok je za najboljeg sportistu proglašen jedriličar Delfina Nikola Golubović.

Sportski novinari Radija Tivat za najuspješniju sportistkinju odabrali su rukometašicu Andrijanu Ivanović iz ŽRK Tivat.

U kategoriji najperspektivniji mladi sportista uzrasta do 15 godina nagrada je pripala mladom fudbaleru Arsenala Petru Ražnatoviću, a najperspektivnija mlada sportistkinja Tivta je košarkašica kluba "Sea Stars" Maša Praščević.

"Prošla godina je bila najuspješnija kada je u pitanju tivatski sport. Odabrati najbolje bio je težak zadatak za sportsku sekciju novinara Radija Tivat. Čestitam nagrađenima. Čestitam i ljudima koji rade u sportskim klubovima, koji su više nego zaslužni za uspjeh tivatskih sportista. Najavljujem da će podrška razvoju tivatskog sporta biti intenzivirana s akcentom na jačanje sportske infrastrukture", rekao je gradonačelnik Željko Komnenović.

"Mogu reći da nam je ove godine izbor bio najteži do sada, ali to govori u prilog činjenici da se sport u Tivtu razvija, da imamo sve veći broj klubova i sve veći broj djece koja se bave sportom, a to je najvažnije od svega", kazala je Tamara Vučinović.

Ona je zahvalila Opštini Tivat na podršci.

"Akcija traje 27 godina i iza svega stoji veliki entuzijazam i ljubav prema sportu. Radio Tivat će uvijek biti uz tivatske sportiste", dodala je Tamara Vučinović.

Dobitnicima priznanja uručene su novčane nagrade u visini od po 1.000 odnosno 300 eura.

Bonus video: