Dan reprezentacija u Baru

„Kada govorimo o reprezentacijama, moramo da pomenemo reprezentativce koje je Crnoj Gori podario ovaj grad kao što su Nikola Vučević, Tatjana Bokan, Nikoleta Perović, Nebojša Simić.. To su samo neka od imena koja vrhunskim igrama i rezultatima širom svijeta reprezentuju Crnu Goru i Bar”, kazao je ministar sporta i mladih Dragoslav Šćekić

3188 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Opština Bar
Foto: Opština Bar

U Baru je danas održan sajam sportova povodom Dana reprezentacija Crne Gore u organizaciji Opštine Bar i Ministarstva sporta i mladih.

Kako je objavljeno, događaju su prisustvovali ministar Dragoslav Šćekić, predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević, te predstavnici Sekretarijata za sport i mlade Opštine Bar na čelu sa sekretarom Goranom Simićem.

„Pored činjenice da nastojimo da u kontinuitetu jačamo osjećaj lokalpatriotizma, čini me posebno sretnim i činjenica da smo sa nivoa resornog ministarstva dobili priliku da organizujemo Dan reprezentacija i da još jednom potvrdimo da barsko srce kuca za „zlatne lavice”, „ajkule”, „sokole”, i za sve one koji brane boje naše Crne Gore”, rekao je predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević.

Dodao je da je participaciju u organizaciji Dana reprezentacija uzelo 38 klubova iz Bara.

Dan reprezentacija
foto: Opština Bar

„Ovo je posebna prilika u godini kada bilježimo sjajne jubileje naših sportskih klubova, godina u kojoj naš fudbalski klub obilježava 100 godina postojanja, košarkaški klub 50 godina, ali i svi oni sportski kolektivi koji u kontinuitetu nižu značajne sportske rezultate čine upravo najveće bogatstvo našega grada”, istakao je Raičević.

Ministar sporta i mladih Dragoslav Šćekić je iskazao zadovoljstvo zbog današnjeg obilježavanja Dan reprezentacija Crne Gore u Baru, gradu koji je, kako kaže, istinski grad sporta i rasadnik talenata.

„Kada govorimo o reprezentacijama, moramo da pomenemo reprezentativce koje je Crnoj Gori podario ovaj grad kao što su Nikola Vučević, Tatjana Bokan, Nikoleta Perović, Nebojša Simić.. To su samo neka od imena koja vrhunskim igrama i rezultatima širom svijeta reprezentuju Crnu Goru i Bar”, kazao je Šćekić.

Bonus video: