Bolt: Dolazi kralj ili kraljica - Vijesti.me
MUNJA POSTAJE OTAC

Bolt: Dolazi kralj ili kraljica

"Uvijek sam govorio da želim troje djece. Za vrijeme druženja sa prijateljem koji ima troje djece - bilo je ludo. Tada sam se upitao, želim li stvarno troje djece? Ali da, Siguran sam u to," kazao je Bolt u jednom od posljednjih razgovora za engleske medije

Bolt
Bolt (Foto: REUTERS)

Najbrži čovjek na svijetu Jamajčanin Usein Bolt (33) pohvalio se na društvenim mrežama radosnom viješću, otkrivši kako on i njegova partnerka Kasi Benett očekuju dijete.

"Dolazi kralj ili kraljica," napisala je legenda sprinta objavivši sliku trudne Kasi.

Radosnu vijest ubrzo je podijelila Boltova djevojka na svojim društvenim mrežama. Par je zajedno od 2014. godine, a Kasi Benet je četiri godine mlađa od Bolta.

Bolt je tokom karijere osvojio osam zlatnih olimpijskih medalja, te još 11 na svjetskim prvenstvima. Vlasnik je svjetskog rekorda na 100 (9.58) i 200 (19.19) metara.

"Uvijek sam govorio da želim troje djece. Za vrijeme druženja sa prijateljem koji ima troje djece - bilo je ludo. Tada sam se upitao, želim li stvarno troje djece? Ali da, Siguran sam u to," kazao je Bolt u jednom od posljednjih razgovora za engleske medije.

"Naučio sam da nikad nije dobro vrijeme imati djecu," dodao je sa smiješkom. "Nikad nije dobro vrijeme. Samo se moraš zakopati i to učiniti. Uskoro je, tako, nadam se. Vidjećemo."