Provjera uspjela, a sad kompletne na Hrvatsku

„Bila je prisutna velika želja kod pojedinih mladih igračica, a vidjeli smo puno dobrih stvari, koje podižu samopouzdanje”, rekao je Adžić
50 pregleda 0 komentar(a)
Majda Mehmedović, Foto: Reuters
Majda Mehmedović, Foto: Reuters
Ažurirano: 24.11.2016. 22:00h

Zajednički trening, pa utakmica dva puta po 20 minuta, ali se zapisnik nije vodio. Zbog toga na Fejsbuk i Tviter profilu Rukometnog saveza Slovenije nakon treninga i meča sa rukometašicama Crne Gore piše: „Svi su pobjednici”.

Tek, Dragan Adžić je tokom treninga i meča sa „deželom” mogao da vidi i dobre i loše stvari.

„Odradili smo sat vremena na jednom golu, a onda dva puta po 20 minuta na dva. Milenu Raičević nisam koristio zbog povrede, a Đurđina Malović je odradila jedan dio odbrambenih zadataka. U timu nije bilo Suzane Lazović, koja će nam se priključiti ujutro zbog privatnih obaveza”, raportirao je večeras Adžić iz Hrvatske, gdje će njegov tim danas i sjutra igrati sa „vatrenima”.

Selektor Crne Gore smatra da je dvosatni program u Ljubljani koristio njegovom timu.

„Bolje je bilo kada smo trenirali, nego kada smo igrali. Bila je prisutna velika želja kod pojedinih mladih igračica, a vidjeli smo puno dobrih stvari, koje podižu samopouzdanje. Protiv Hrvatske ćemo na dva meča imati prostor da popravimo greške, jer nema potrebe da ih pravimo na Evropskom prvenstvu”.

Dvomeč sa Hrvaticama će biti prava provjera za podmlađeni tim Crne Gore.

„Dobra je atmosfera, ali moramo da spustimo tenziju, nije nam potrebna. Djevojke moraju da budu rasterećene, tako će pružiti najviše. Najiskusnije Majda Mehmedović i Andrea Klikovac su vukle ekipu protiv Slovenije, a dobra je stvar što ćemo protiv Hrvatske biti kompletni. Prva utakmica je otvorena za javnost, a neophodno je da djevojke osjete igranje pred publikom prije utakmice sa Danskom na EP”, zaključio je Adžić.

Bonus video: